marți, 1 martie 2016

DANIEL BALUTA, EDILUL INTERIMAR AL SECTORULUI 4, A LASAT NEFUNCTIONAL SITE-UL PRIMARIEI, DAR A GASIT BANI PENTRU A-SI DERULA ILEGAL CAMPANIA ELECTORALA


Din motive necunoscute, incepand din aceasta dimineata pagina de web a Primariei Sector 4 nu mai este functionala. O accesare sumara a portalului Primariei Sector 4 (www.ps4.ro) ofera vizitatorilor o surpriza: contul Primariei a fost suspendat de provider


Sa nu fi platit actualul primar interimar, stomatologul PSD, Baluta Daniel, taxele aferente pentru ca portalul primariei sa fie functional ? 
Este foarte probabil, in contextul in care pentru acest an edilul interimar a incropit un buget care nu prevede, cel putin la capitolul "Invatamant", sumele necesare in vederea achitarii la termen a salariilor profesorilor pentru trimestrele 3 si 4 ale acestui an, ori achitarea in ultimul semestru a cheltuielilor curente ale unitatilor de invatamant din sectorul pe care (vremelnic) a ajuns sa-l pastroreasca.

Interesant este insa un lucru: daca pentru cheltuielile curente ale urbei nu sunt bani destui pentru ca activitatea primariei sa mearga ca unsa, de unde a gasit actualul edil interimar, membru PSD, bani sa-si plateasca oamenii din echipa care se ocupa de imaginea sa in vederea alegerilor locale din luna iunie a.c.? Ori de unde a facut rost de banuti pentru afisele electorale care au impanzit ilegal cartierul inca din luna ianuarie ? Sau din ce sume este finantat ziarul "de cartier" editat intr-un tiraj necunoscut (de cateva zeci de mii de exemplare) in care BD isi asuma realizarile Consiliului Local si pe cele ale predecesorului sau, Cristian Popescu - Piedone ? Sa mai intrebam si cat costa si de unde sunt achitate aparitiile lui BD in media, in special cele de la o "agentie" in spatele careia se afla un "jurnalist", "deontolog" si "analist" care a facut afaceri banoase cu statul roman, iar acum ii face lobby catindatului ?
Iata doar cateva intrebari - intrebatoare! 
Raspunsurile pot fi ... SURPRINZATOARE! Chiar ... ULUITOARE!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu