joi, 29 octombrie 2015

UDREA IL DENUNTA PE TRAIAN BASESCU: "PARTE DIN BANII OBTINUTI DIN CONTRACTE CU STATUL AU AJUNS SI IN CAMPANIA DIN 2009"

Elena Udrea a recunoscut in direct la Romania TV, miercuri seara, in emisiunea "Romania la Raport" moderata de Andreea Cretulescu, ca inclusiv Traian Basescu si-a finantat campaniile electorale din bani nergi sifonati din contracte publice incheiate de clientela politica cu statul. 
Fosta consiliera prezidentiala a mai spus, cu subiect si predicat, si faptul ca declaratia lui Basescu conform careia sponsorii PDL erau trimisi la casieria partidului e o minciuna. Ca sa-l infunde rau pe fostul ei sef, Udrea a recunoscut faptul ca in anul 2004 Basescu nu l-a trimis pe mogulul tigarilor si sponsorul PDL, raposatul Florin Anghelescu, la casieria partidului, ci s-a dus el personal la Anghelescu acasa. (minutul 20.30 - 21.45)
In mod normal, dupa declaratiile de aseara, am subliniat ca anchetatorii ar trebui sa se autosesizeze si sa-i deschida Elenei Udrea un nou dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tainuire, deoarece aceasta a recunoscut ca detine informatii/probe referitoare la finantarea campaniilor electorale din bani sifonati din contracte publice incheiate de clientela politica cu statul roman, dar nu le-a facut niciodata cunoscute organelor abilitate. (minutul 11.27)


Dar iata o parte din declaratia Elenei Udrea:

"Oamenii ştiu lucruri. Unii chiar le ştiu, alţii mint că le ştiu şi, din când în când, unii se duc şi mai fac denunţuri. Eu presupun că ştiu nişte lucruri, nu ştiu dacă sunt penale sau nu, sau dacă sunt doar imorale (...) Eu mă mir despre unii colegi de la PDL şi despre care dacă mă apuc să scriu denunţuri, i-ar aştepta mulţi ani de puşcărie. Eu mă întreb dacă ei dorm liniştiţi noaptea, pentru că şi eu am o memorie şi-mi aduc aminte lucruri. Ipocrizia este maximă. Atunci când vorbim de finanţarea partidelor, ar trebui să fim oneşti, toate partidele s-au finanţat la fel (...) Dacă ar trebui să vorbeasc despre modul cum s-au finanţat partidele sau candidaţii în campanii, atunci ar trebui să scriu pagini multe (...) Este o ipocrizie sa spuneam ca <<Vai, Udrea stie cum se finanteaza campaniile electorale si nu ne spune!>>. Nu, daca vreti, va spun cum s-au finantat toate campaniile, ale tuturor partidelor. Dar nu am rezolvat nimic. Cata vreme privim lucrul acesta cu atata lipsa de onestitate si cata vreme incercam sa parem, intr-un subiect ca acesta al finantarii campaniilor si partidelor, mai catolici decat Papa, nu rezolvam nimic (...) Daca vrem o discutie onesta, care sa schimbe situatia despre finantari de partide, care sunt sursa de coruptie in Romania, atunci trebuie sa o facem declarat, asumat si cu tinta, pentru a inceta aceasta situatie care dureaza de 26 de ani.
Daca va prefaceti ca nu stiti ce spun eu, ca partidele se finanteaza cu bani negri de 26 de ani, ca firmele sau persoanele fizice vin si aduc bani la partide si nu vor sa apara intre donatorii partidelor, inseamna ca perpetuam o atitudine care nu foloseste la nimic. Mare parte din bani ajung in presa, sa stiti. De foarte multe ori, banii ajung in presa intr-o forma ilegala, in sensul ca nu se inregistreaza. Nu trebuie sa va zic eu. Sunt declaratii in dosare celebre ca parte din banii obtinuti din contracte cu statul au ajuns si in campania din 2009".

joi, 15 octombrie 2015

TATAL FNI S-A REPROFILAT IN HOTELIER SI A SCOS VILA DE PE STRADA PARIS LA INCHIRIAT! 6 NOPTI IN PATUL LUI VANTU COSTA 11.000 DE EURO


Fostul infractor de drept, Sorin Ovidiu Vantu, care deunazi facea si desfacea jocuri politico-financiare la nivel inalt se pare ca a ajuns la fundul sacului. Cel putin in Romania, caci investitiile sale din afara tarii nu au fost nici pana acum dibuite de anchetatori. Si asta nu pentru ca nu s-ar fi putut, ci pentru ca nu s-a dorit, tinand cont de increngatura politico-mafiota din jurul fostului infractor de drept comun.

Astfel, pozand in sarac, tatal FNI si al PETROMSERVICE a decis sa-si inchirieze luxoasa vila de pe strada Paris 34, locatie celebra datorita oamenilor politici si "vedetelor" de sex feminin care i-au trecut pragul.
Aflată în Bucureşti, la 700 de metri de Muzeul Ţăranului Roman, cu deschidere la doua strazi (Paris si Praga), vila lui SOV poate fi inchiriata pe site-ul booking.com pentru piperata suma de 47.670 lei aferenta unui sejur de sase nopti (echivalent a 10.834 euro). 

Botezata "Luxury Villa Elise", vila oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, parcare privată gratuita, TV cu ecran plat cu canale prin cablu in toate camerele, o zona de relaxare, bai cu cada si bideu, bucatarie comuna, o sala de fitness, sala de tenis de masa, o piscina cu valuri deschisa non-stop, dar si o sauna (cea in Mircea Geoana a sustinut ca s-a "relaxat" in 2009, cu o seara inainte de dezbaterea televizata cu Traian Basescu). 

Desi se declara iubitor de animale, in special de caini vagabonzi, Vantu nu acepta in "Luxury Villa Elise" animale de companie. Si nici copii ! 
Interesant de stiut daca business-ul hotelier initiat de SOV a primit girul Autoritatii in Turism, iar incasarile reale au fost declarate de  fostul infractor de drept comun la ANAF. 

Intreaga vila poate fi inchiriata pentru sase nopti cu aproape 11.000 de euro 

 "Luxury Villa Elise", un imobil blindat cu camere de supraveghere 
si intesat cu micorofoane

 Vila, situata la circa 100 de metri de Guvern, are iesire iesirea principala 
pe strada Paris, dar si o iesire discreta pe strada Praga

Sauna in care MIRCEA GEOANA s-a "relaxat" in 2009 cu SOV 
inainte cu o noapte de dezbaterea televizata cu Traian Basescu

 Piscina cu valuri, vizitata pe vremuri de zeci de politicieni dornici de "relaxare"

Bucataria comuna 

 Sala de relaxare in care SOV a jucat ping-pong cu economia si politica romaneasca

 Camera in care SOV a dat mat multor oameni politici

Obraz "subtire", SOV si-a amenajat in vila de pe strada Paris si un coafor

 Sala de forta unde altadata se antrenau fostii ofiteri SRI si SPP 
deveniti peste noapte gorilele lui SOV

 Sala unde SOV faceau zilnic gimnastica medicala

Vila dispune si de un lift de ultima generatie, 
tinand cont de faptul ca SOV se deplasa greu 

 Livingul in care SOV gazduia amicii sai din politica, servicii de informatii, show-biz. Daca peretii ar vorbi ....

 Unul dintre livingurile in care SOV a facut si a desfacut guverne si afaceri imorale

 Fiecare camera dispune de televizoare HD 
si de echipamente de sunet de ultima generatie

 Biroul din care SOV dadea ordine de cumparare a cupoanelor lui Vacaroiu, 
ori dispozitii de rascumparare la FNI

 Unul dintre dormitoarele in care SOV a gazduit 
numeroase vedete feminine din showbiz

 Semineul langa care SOV a petrecut multe ierni 

 Biroul "oficial" al lui SOV

Alt dormitor prin care s-au perindat multe dintre "printesele" din showbiz

 Si inca un dormitor ...

Camera din care SOV i-a acordat in exclusivitate lui Marius Tuca 
cel de-al doilea interviu televizat de Antena 1 dupa caderea FNI

 Alt dormitor, utilizat de obicei de catre gorilele lui SOV

 Fiecare baie din vila dispune si de bideu

 Inca o baie ...

 Si inca o baie ...

Alta baie ...

joi, 1 octombrie 2015

TRIBUNALUL HUNEDOARA RECUNOASTE : VILI RUPA A FOST INCHIS PE NEDREPT ACUM 16 ANI ! STATUL ROMAN A FOST OBLIGAT SA PLATEASCA DESPAGUBIRI DE 50.000 EURO

Statul roman a fost condamnat, acum doua zile de Tribunalul Hunedoara la plata unor daune morale si materiale in suma de 50.000 euro pentru hunedoreanul Vili Rupa (FOTO), care, in urma cu 16 ani, a fost condamnat la inchisoare pentru infractiuni pe care nu le-a comis. In acest caz Romania a fost condamnata la CEDO de doua ori si obligata la plata unor despagubiri de 40.200 euro. Decizia de acum doua zile a tribunalului Hunedoara nu este insa definitiva, insa ea recunoaste o eroare judiciara in urma careia un om nevinovat a indurat in inchisoare chinuri inimaginabile si a suferit psihic. 
Conform unui comunicat al avocatului Adrian Toni Neacsu, care l-a reprezentat pe Vili Rupa, "sentinta pronuntata de Tribunalul Hunedoara recunoaste existenta unei erori judiciare si a obligat statul roman la plata de despagubiri morale si materiale de peste 50.000 euro pentru prejudiciul suferit de Vili Rupa ca urmare a condamnarii la 1 an si 2 luni inchisoare pentru fapte pe care nu le-a comis, pedepse pe care le-a si executat.
In data de 5 mai 1999, prin sentinta penala nr. 160 a Tribunalului Hunedoara, Vili Rupa a fost condamnat la 1 an si 2 luni de inchisoare pentru infractiunile de trafic de stupefiante si ultraj, si la 2 luni inchisoare pentru aceeasi infractiune. Ca atare, instanta a dispus executarea pedepsei cea mai grea, de 1 an si 2 luni inchisoare si a constatat pedeapsa executata prin punerea inculpatului in arest preventiv de la 11 martie 1998 la 5 mai 1999 (1 an si 3 luni). La 16 decembrie 2008, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a constatat ca in cauza Vili Rupa a avut loc mai multe incalcari ale Conventiei Drepturilor Omului: 
  • incalcarea art. 3 din Conventie referitor la interzicerea torturii, cu referire la circumstantele in care s-a desfasurat petentului din 28 ianuarie si 11 martie 1998, la conditiile de detentie din arestul Comisariatului de politie Hunedoara, la conditiile arestarii preventive, inclusiv in ce priveste neasumarea unei supravegheri medicale adaptate starii sale psihice:
  • incalcarea art. 3 din Conventie din cauza lipsei caracterului efectiv al anchetei si incalcarea art. 13 din Conventie din cauza imposibilitatii de a dispune de o cale de atac efectiva pentru a obtine plata unei despagubiri pentru relele tratamente pe care le-a suferit;
  • incalcarea art. 5 par. 1, 3, 5, a art. 6 par. 1, 2 si 3, a art. 8 

in 2008, După 10 ani de procese, Vili Rupa a castigat un proces la CEDO in urma caruia statul român a fost obligat la plata a 30.000 de euro, cu titlu de daune morale, după ce s-a stabilit că bărbatul a fost tratat incorect şi că procesul trebuie rejudecat.  Urmare a pronuntarii Hotararii CEDO, prin decizia nr. 882 din 6 decembrie 2010, Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis cererea de revizuire formulata in cauza, a desfiintat hotararile judecatoresti de condamnare pronuntate anterior si a trimis cauza spre rejudecare la Tribunalul Hunedoara. In 2011, România a fost condamnată din nou la CEDO în dosarul Vili Rupa pentru ca a fost impiedicat să depună recurs împotriva sentinţei de condamnare, interzicându-i-se în acest fel accesul la justiţie, hunedoreanul primind din nou despăgubiri în valoare de 10.200 de euro, din care 5.000 de euro i-au revenit avocatului său. In urma stramutarii dosarului, Tribunalul Arad pronunta sentinta penala nr. 61 din 27 februarie 2012 prin care a dispus achitarea definitiva a lui Vili Rupa pentru ambele infractiuni pentru care anterior se dispusese condamnarea. 
VILI RUPA: "MI-AU DAT LACRIMILE IN SALA DE JUDECATA CAND AM AUZIT SENTINTA"
„Mi-au dat lacrimile în sala de judecată când am auzit sentinţa. După ce am auzit că se admite cererea, nu am mai fost atent la cifre, dar cred că este vorba de 50.000 de euro cu titlu de despăgubiri morale şi salariul minim pe economie pentru lunile petrecute în închisoare sub formă de daune materiale. Am cerut aceste despăgubiri pentru că am fost achitat într-un dosar în care am stat în închisoare nevinovat. De abia astăzi, după 17 ani, statul român mi-a recunoscut drepturile. Să ieşi din închisoare, să nu ai un serviciu, să ţi se interzică dreptul legal la muncă nu e uşor. Am muncit la viaţa mea şi la mina de la Ghelari, în construcţii, peste tot pe unde am găsit. Doar că după ce am ieşit din închisoare nu m-am mai putut angaja. Aşa că, pentru a face rost de bani, pe care i-am cheltuit tot pentru a-mi apăra drepturile, am muncit ca zilier pe la oameni, am săpat grădini, am spart lemne, făceam curat la animale”, a declarat Vili Rupa, care a adaugat că suma cerută în instanţă a fost de un milion de euro, bani cu care voia să înfiinţeze un adăpost pentru câinii vagabonzi.

ANGAJATII SI DETINUTII DE LA ARESTUL CENTRAL AL POLITIEI CAPITALEI SUNT SUPUSI UNUI REGIM DE TEROARE SI UMILINTA INSTITUIT DE "SPADASINUL" DINCA

"La SRAP (Serviciul de Retinere si Arestare Preventiva din DGPMB) s-a instituit un regim al terorii si al umilintei, de aproximativ un an. Ma aude cineva? Este un <<strigat>> al indignarii si al stupefactiei, ca teama a pus stapanire pe oameni, care nu mai reactioneaza la remarci si atitudini degradante, ofensive si insolente venite din partea conducerii subunitatii". 

Asa isi incepe scrisoarea deschisa adresata conducerii Politiei Romane subcomisarul de politie Adam Daniela. 
Scrisoarea respectiva, "ingropata" pana acum de mai marii Politiei Romane, demasca starea de teroarea care a pus stapanire pe Arestul Central al Politiei Capitalei o data cu aducerea la conducere institutiei a actualei echipe manageriale, compusa din comisar sef Dinca Mihai (FOTO), comisar Capraru Adrian si subinspector Ionascu Bogdan. 
Motivul inactiunii mai marilor din Politia Romana cu privire la regimul inuman la care sunt supusi nu doar detinutii din Arestul Central, ci si cadrele din acest serviciu de retinere, ar fi acela - sustin surse din interior - ca actualul director, cms. sef Dinca Mihai, ar fi finul adjunctului Politiei Romane, chestorul sef Dumitru Parvu. Probabil acesta este si motivul pentru care lideri ai unor sindicate din Politiei ocolesc si ei acest subiect "sensibil".
Interesant este faptul ca o data cu numirea cms. sef Dinca Mihai ca director al SRAP din DGPMB, fostul medic al serviciului respectiv, dr. Radu Popescu, a fost fortat sa plece de catre cms. sef. Mihai Dinca. Imediat, locul respectivului medic a fost ocupat de catre Mihaela Iancu, medic venit de la Ambulanta Sanador. Pentru multi angajati ai SRAP, angajarea rapida a acestui medic civil in structurile Politiei Romane a constituit un mare semne de intrebare, mai ales ca "racolarea" acesteia s-a facut intr-o perioada in care in Ministerul de Interne nu s-au mai facut angajari in functii de ofiteri a unor civili. Cum a fost posibila insa angajarea de azi pe maine a unui medic civil intr-o functie de militar ? Raspunsul l-au oferit anumite cadre din SRAP: se pare ca medicul Mihaela Iancu este verisoara comisarului sef Dinca Mihai. 
Interesant este ca actualul sef al SRAP, cms. sef Mihai Dinca  - spadasin amator in timpul liber - a detinut anterior promovarii sale functia de comandant al Sectiei 22 Politie din Bucuresti, insa a fost obligat sa paraseasca functia respectiva ca urmare a comportamentului abuziv avut in relatiile cu subordonatii sai. 
In mod surprinzator, in urma cu cateva zile, exact dupa interventia mea la Antena 3 referitoare la teroarea din Arestul Central instituita de catre actuala conducere, comisarul sef Dinca Mihai a dat bir cu fugitii, intrand subit in concediu. Locul sau a fost insa "ocupat" de comisarul Capraru Adrian, un personaj care dovedind o crasa lipsa de scrupule si educatie, a profitat din plin de scandalul "Oprescu" pentru a se expunde mediatic, el clamand in gura mare in fata subordonatilor sai ca si-a dorit mereu sa devina vedeta, iar acum visul sau s-a implinit. 
Astazi nu voi intra in detaliile referitoare la personajele care conduc SRAP, ori la modul in care sunt cheltuiti banii publici pentru "modernizarea" institutiei, ci ma voi limita la publicarea scrisorii deschise adresata de subcomisarul Adam Daniela mai marilor Politiei Romane, dar si opiniei publice, in care este prezentat in detaliu modul in care cms. sef Dinca Mihai si ceilalti doi acoliti ai sai de la sefia SRAP au transformat aceasta institutie in propria lor feuda. 


ANGAJATII SI DETINUTII DE LA ARESTUL CENTRAL AL POLITIEI CAPITALEI SUNT SUPUSI UNUI REGIM DE TEROARE SI UMILINTA INSTITUIT DE ACTUALA CONDUCERE

"La SRAP (Serviciul de Retinere si Arestare Preventiva din DGPMB) s-a instituit un regim al terorii si al umilintei, de aproximativ un an. Ma aude cineva? Este un “strigat” al indignarii si al stupefactiei, ca teama a pus stapanire pe oameni, care nu mai reactioneaza la remarci si atitudini degradante, ofensive si insolente venite din partea conducerii subunitatii
Desi teama este un sentiment firesc in situatii de risc sau pericol iminent, aceasta nu ar trebui sa ne domine in relatiile interumane !
Actiunile membrilor conducerii de: intimidare, umilire, discreditare, amenintari, izolarea si reducerea la tacere, la care doresc sa ne aduca, m-au determinat sa fac cunoscute, celor interesati, neregulile existente la nivelul SRAP, considerand ca acestea, afecteaza starea emotionala, abilitatile colectivului, deteriorandu-ne in parte, chiar stima de sine .
Conducerea SRAP ar trebui sa stie ca, in urma unor studii de specialitate s-a constatat ca oamenii realizati profesional si afectiv, cu suport social dezvoltat sunt mai rezistenti la boli, au o capacitate imbunatatita de a face fata solicitarilor si chiar o speranta de viata mai mare. Prin urmare, fiind unul din rolurile sale, managerul subunitatii impreuna cu membrii echipei de conducere se prezuma ca ar fi trebuit sa cunoasca , sa se preocupe de aceste lucruri si sa creeze un climat optim de munca in cadrul subunitatii.
Pentru ca nu a facut acest lucru, au fost si sunt si la ora actuala peste 20 de cadre in concediu medical si nu ar trebui sa culpabilizam personalul medical (asa cum o face conducerea SRAP) pentru slaba eficacitatea a profilaxiei! Cum au unii indrazneala (fara a fi pregatiti in domeniu) sa se implice in desfasurarea actului medical ?! Lasati medicii in pace, ca slava Domnului, ne mai putem bucura inca de cadre medicale de exceptie !  Vina este exclusiv a conducerii SRAP !
Pentru ca nu a reusit sa empatizeze cu personalul din subordine si l-a supus unor “tratamente” care din punctul meu de vedere, iertata-mi fie inadvertenta, nu ii recomanda pentru aceste functii.
Personalul SRAP este subestimat, vechii sefi sunt indezirabili si sunt persiflati,nu sunt inclusi la consultari (desi ne-ar putea fi folositoare experienta lor), iar majoritatea cadrelor sunt coplesite si timorate de comportamentul dictatorial, de pretinsa atitudine mirobolanta, intangibila, dar absolut vindicativa si vexata in cazul comiterii erorii de a nu i se recunoaste principalele “calitati”. 
Revenind la personal, sunt cadre care au 20 – 25 de ani de munca numai pe linie de arest, care metaforic, putem spune ca au “executat” de bunavoie echivalentul unor pedepse de omor, care nu s-au plans si despre care nu s-a prea auzit (in sensul rau), pana la preluarea conducerii serviciului, de actualii sefi.
Dar s-a aplecat conducerea vreodata asupra problemelor cadrelor? Cunosc oare ce suporta acestia zilnic si la ce riscuri enorme se expun ? Categoric NU !
Ii “stimuleaza”, gratulandu-i cu epitete deplorabile si emitand judecati de valoare fara o documentare prealabila, intr-un ritm infernal si cu tendinte impulsive! 
As fi curioasa sa aflu ce sentimente l-au incercat pe seful serviciului dupa ce recent a aruncat cu cheile intr-un ofiter, care in paranteza fie spus, cand dumnelui era un copil, ofiterul respectiv ii obtinea, riscand totul in Revolutie, drepturile de care se bucura astazi ?! 
De la venirea noii conduceri, din nefericire, cadrele SRAP, nu au beneficiat de cooperare, incredere sau entuziasm, le-au fost ignorate doleantele, li s-au ingradit drepturile, au fost efectiv dispretuiti, neputandu-se bucura de spiritul de echipa, chiar daca au facut eforturi suplimentare, cu o dotare ce lasa de dorit, pentru a putea indeplini sarcinile de serviciu, sperand poate ca o sa fie apreciati.
In schimb au primit un volum imens de lucrari, cerandu-li-se imperios sa faca fata unui stil de munca heirupist si haotic, in ture de 12/24, 16/24, 24/24, 24/48, preluand atributiile altor colegi, in alte compartimente, invocandu-se permanent deficitul de personal.
Practic, cadrele trebuiau sa se supuna, sa suporte cu stoicism reprosurile, tonul ridicat si jignirile, fiind constransi sa aiba doar indatoriri, nu si drepturi.
Oamenii sunt bolnavi, obositi, tracasati, enervati, provocati, jigniti, neintelesi, vanati pentru cea mai mica greseala si fara drept la replica sau opinie.
Nu a interesat pe nimeni!
In schimb sanctionam mame! Respectiv pentru grija pe care o poarta copiiilor lor. Este cazul colegei noastre care intr-o clipa de ragaz, fiind in post de paza, a indraznit sa-si sune fiul minor, pentru a afla daca acesta a sosit cu bine de la scoala.
Ce satisfactie morbida o fi trait acest sef, avand in vedere ca politista respectiva isi creste singura copilul ?
Iar cand se greseste deosebit de grav (a se vedea: cazul cetateanului italian caruia nu i s-a respectat punerea in libertate, escortarea domnului Adrian Sarbu, patrunderea ilegala in arest a unei echipe de reporteri a unui cunoscut post de televiziune, aprobarea vizitarii p.p.l de catre persoane care aveau interdictie, nerespectarea drepturilor p.p.l, etc.), conducerea nu isi asuma responsabilitatea, da vina tot pe subordonati. E mai comod asa, desi am convingerea ca: ACESTEA SUNT CONSECINTELE UNUI MANAGEMENT DEFECTUOS !
S-ar putea spune ca ma erijez in aparatorul colegilor. Gresit ! Aceste stari le-am trait personal si sunt siderata de malitiozitatea si cinismul cu care conducerea serviciului a actionat in ceea ce ma priveste, in incercarea de a ma impiedica sa promovez.
Indraznesc sa-i atrag atentia sefului serviciului ca functia pe care o ocupa, nu ii da in definitiv, puterea de a schimba destine ! Concluzia sper sa o traga dansul…
Desi realizez ca sunt departe de a fi epuizat toate aspectele problemelor de la nivelul SRAP, in acest moment ma incearca un sentiment de impacare cu mine insami, ca am creionat pe scurt, portretul unor manageri.
Am speranta ca esaloanele superioare vor analiza si vor dispune in consecinta.
Daca am omis alte aspecte, rog efectivul serviciului sa le aduca la cunostinta celor indrituiti sa solutioneze aceste nereguli. Nu trebuie sa avem temeri, aceste dispar numai infruntandu-le !
Formulez prezenta in conformitate cu Legea 571/2004 privind protecţia personalului din autorităţile publice, instituţiile publice şi din alte unităţi care semnalează încălcări ale legii si va rog sa o adresati organelor competente.
Subcomisar de politie ADAM DANIELA"